Jak vybrat boxerky

Oblíbené typy spodního prádla

Dámské boxerky

Pánské spodní prádlo

Nejhezčí vzory boxerek

Oblíbené barvy boxerek

Materiál spodního prádla

Jak správně vybírat spodní prádlo

Buďte IN s boxerkami Represent

Boxerky Represhop 2010 – nejkupovanější boxerky uplynulého roku

Boxerky Calvin Klein, Diesel a Styx

Boxerky s novým designem

Pánské boxerky jako dárek

Jak vybrat boxerky


Pánské boxerky - spodní prádlo

Dámské boxerky - spodní prádlo


Street outlet (Praha)

Terárium (Chrudim)

Revolution shop (Praha1)

Subform (Velký Týnec 2)


boxerky Represent

boxerky Andrie

spodní prádlo Hugo Boss

spodní prádlo Styx

spodní prádlo Calvin Klein

boxerky Cornette


Jak vybrat boxerky - velikost

Správně zvolená velikost je samozřejmě tím nejdůležitějším, o co se zajímáte při otázce jak vybrat boxerky. Avšak příliš malé trenýrky nejen mohou škrtit v pase, ale také mají užší nohavičky. I tam mohou trenýrky škrtit. Příliš velké boxerky budou padat, což je sice někdy žádoucí, ale pro celodenní nošení je to nepohodlné. Navíc větší množství materiálu pod kalhotami se shrnuje a to je také nepohodlné. Velikost trenýrek je tedy třeba volit tak akorát a vždy zvolte přiměřenou konfekční velikost, jen tak skvěle padnou.

Jak vybrat boxerky - střih
 

Střih trenýrek je velmi důležitý a u trenýrek Represent je dobře ergonomicky propracovaný. Tady problém, jak vybrat boxerky příliš řešit nemusíte. Při vhodně zvolené velikosti dobře padnou jak pánské boxerky, tak dámské boxerky. Zadní část je střižena tak, aby se „nezařezávala. Přední část je střižena tak, aby byla dle svého určení pohodlná pro zvolené pohlaví.


Jak vybrat boxerky - guma
 

Jak vybrat boxerky podle pasové gumy je také velmi důležité. U trenýrek klasik s všitou gumou je třeba opět dobře volit velikost. Neboť když budou trenýrky malé nejen, že budou škrtit, ale také nařasená látka bude tvořit nepříjemné otlaky. Boxerky s vytkávanou gumou tento problém nemají, ale škrtit by neměly. Trenýrky s vytkávanou gumou jsou i hezké, když malinko „koukají“ z kalhot. Vypadá to pěkně.

Jak vybrat boxerky - vzor
 

Jak vybrat boxerky, respektive jejich vzor je jen a jen na Vás. A řiďte se citem, intuicí, popřípadě tím k jaké příležitosti trenýrky kupujete. Především pokud jsou jako dárek. Váš táta asi neocení  boxerky celopotištěné s bláznivým vzorem. Pokud jste žena a boxerky kupujete Vašemu příteli ale možná celopotištěné boxerky radost udělají a poté možná také Vám.



   (pro kontrolu napište "ano")


Diskuse neobsahuje žádné příspěvky